Baumit Iso-Blokk rögzítóelem

Az Baumit Iso-Bloc egy nagy térfogatsúlyú, formahabosított polisztirol téglatest. A feltüntetett Baumit Iso-Bloc ár 1 dobozra vonatkozó bruttó ár.
Cikkszám 927816
Állapot Készleten, külső raktárban
Mentés
Bruttó eladási ár: 136 703 Ft/doboz (107 640 Ft + ÁFA)
Árak módosítva:
Rendelési egység: 1 doboz
doboz

Tulajdonságok

Az Iso-Bloc egy nagy térfogatsúlyú, formahabosított polisztirol téglatest. 20 mm-es raszterben jelölésekkel van ellátva, melyek segítik a pontos szabást. A keményhab rugalmasságának köszönhetően az Iso-Bloc különösen alkalmas polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerekben történő különböző rögzítési alkalmazásokra.

Az Iso-Bloc közepes terhelések esetén nyomó teher felvételére is alkalmas. A bloc-ot méretre vágás után, kérgesítés előtt kell beépíteni (szabással és ragasztással) a polisztirol vagy kőzetgyapot hőszigetelő lemezekbe. Ezt követően a hálóbeágyazás és a vékonyvakolat felhordása, majd kellő szilárdulása után az Iso-Bloc pozícióját kimérve, minimum 5 mm átmérőjű fa- vagy lemezcsavarokkal a vakolatrétegen keresztül közvetlenül csavarozhatunk a blokkba.

Egyszerű alkalmazás, hőhídhatás-mentes megoldás. A minimális rögzítési mélység a csavarokra vonatkozóan 60 mm. Az ajánlott terhelhetőség rögzítési pontonként maximum 12 kg. A bloc szabásához polisztirol-fűrészt javaslunk, a ragasztása a falazathoz rendszerragasztóval történik.

Egyszerű alkalmazás, hőhídhatás-mentes megoldás Húzó és nyomó igénybevételek esetén is alkalmazható Polisztirol és kőzetgyapot rendszerekben is alkalmazható

Műszaki adatok

  • Méret: 160 x 100 x 1000 mm
  • Kiszerelés: 4 db/doboz
  • Csomagolás típusa: doboz

A gyártó 20 000 Ft + Áfa szállítási díjat számláz megrendelésenként.

Egyéb költségek:

  • Járulékos költség gyártói szállítás esetén: 4.660 Ft/t vagy m3 + Áfa
  • EUR-raklapok betéti díja: 4 600 Ft/db + Áfa

Megrendelését előre utalással, vagy online, webáruházunkon keresztül bankkártyával tudja fizetni.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.