• Kosár tartalma
  A kosár üres.

  Baumit Iso-Blokk rögzítóelem

  Az Baumit Iso-Bloc egy nagy térfogatsúlyú, formahabosított polisztirol téglatest. A feltüntetett Baumit Iso-Bloc ár 1 dobozra vonatkozó bruttó ár.

  Bruttó eladási ár: 156 209 Ft/doboz (122 999 Ft + ÁFA)
  Cikkszám: 927816Állapot: Rendelhető
  A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
  Árak utoljára módosítva:
  0 doboz / raklap
  Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

  Tulajdonságok

  Az Iso-Bloc egy nagy térfogatsúlyú, formahabosított polisztirol téglatest. 20 mm-es raszterben jelölésekkel van ellátva, melyek segítik a pontos szabást. A keményhab rugalmasságának köszönhetően az Iso-Bloc különösen alkalmas polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerekben történő különböző rögzítési alkalmazásokra.

  Az Iso-Bloc közepes terhelések esetén nyomó teher felvételére is alkalmas. A bloc-ot méretre vágás után, kérgesítés előtt kell beépíteni (szabással és ragasztással) a polisztirol vagy kőzetgyapot hőszigetelő lemezekbe. Ezt követően a hálóbeágyazás és a vékonyvakolat felhordása, majd kellő szilárdulása után az Iso-Bloc pozícióját kimérve, minimum 5 mm átmérőjű fa- vagy lemezcsavarokkal a vakolatrétegen keresztül közvetlenül csavarozhatunk a blokkba.

  Egyszerű alkalmazás, hőhídhatás-mentes megoldás. A minimális rögzítési mélység a csavarokra vonatkozóan 60 mm. Az ajánlott terhelhetőség rögzítési pontonként maximum 12 kg. A bloc szabásához polisztirol-fűrészt javaslunk, a ragasztása a falazathoz rendszerragasztóval történik.

  Egyszerű alkalmazás, hőhídhatás-mentes megoldás Húzó és nyomó igénybevételek esetén is alkalmazható Polisztirol és kőzetgyapot rendszerekben is alkalmazható

  Műszaki adatok

  • Méret: 160 x 100 x 1000 mm
  • Kiszerelés: 4 db/doboz
  • Csomagolás típusa: doboz

  Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

  Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.