• Kosár tartalma
  A kosár üres.

  Baumit Star EPS grafit hőszigetelő rendszer

  2020-11-02 12:39 - A Baumit Star EPS hőszigetelő rendszer biztos befektetés a gondtalan jövőbe. Nemcsak egyszerűen fűtési költséget takarít meg, hanem biztosítja az optimális klímát a következő generációk számára is.

  A Baumit Star EPS hőszigetelő rendszer hatékonyságával és kitűnő mechanikai ellenállásával igazi úttörő megoldásnak számít a homlokzati hőszigetelések között.

  Befektetés a jövőbe

  A kellemes beltéri klíma és az energiamegtakarítás kombinációja mind az otthonokban, mind a  munkahelyeken javítja az életminőséget, illetve a munkakörülményeket. A Baumit hőszigetelő rendszerekre 25 év rendszergaranciát vállalunk, ezzel biztosítjuk, hogy partnereink az épületeik értékét is növelhessék.

  Mitől marad tiszta és száraz a homlokzat?

  Ha a homlokzatot hosszabb ideig nedvesség éri, akkor az ideális táptalajt jelent a gombák és az algák számára. A homlokzat hamar elveszíti eredeti fényét és a megjelenő zöldes-fekete foltok miatt szennyezettnek, koszosnak tűnik.
  A Baumit StarTop vékonyvakolat alkalmazásával hosszú ideig tiszta és ragyogó homlokzatok alakíthatók ki, mivel ez a szilikon kötőanyagú vékonyvakolat száraz-pórus hatással rendelkezik.

  Rugalmas, elasztikus és ütésálló

  A Baumit StarContact White homlokzati ragasztó és tapasz műszaki paraméterei messze meghaladják a szabványok által előírt kötelező
  értékeket. Rugalmasságuknál és nagy mechanikai ellenálló képességüknél fogva extrém beépítési körülmények között is alkalmazhatók.

  Kiemelkedő minőség

  Az ezüstszürke színű, grafitos Baumit StarTherm EPS homlokzati hőszigetelő lemez a hagyományos polisztirol lemezekhez képest 23%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik.

  Előnyei

  • Kiemelkedő rugalmasság és ütésállóság
  • Rendkívül időjárásálló
  • Könnyen beépíthető
  • Garantált biztonság generációkon át
  • 30 éves tapasztalat
  • ETA által jóváhagyott rendszer