Baumit Life színrendszer

Baumit Life színek

Üdvözöljük a homlokzati színek felfedezőjeként!

A színek mély hatással vannak az emberi érzelmekre és viselkedésre. Amikor épületek homlokzatáról van szó, a színválasztás különféle üzeneteket közvetíthet és konkrét érzelmeket válthat ki. A Baumit homlokzati színező applikáció lehetővé teszi, hogy játszhasson számtalan színnel és kreatív kombinációval.

Merész, klasszikus vagy kreatív utat is választhat - a választás csak az Öné! 

 Egyszerűen nyissa meg az applikációt okostelefonján, készítsen fényképet az épületről, és töltse fel a képet. A háttérben futó mesterséges intelligenciának köszönhetően az alkalmazás olyan pontosan rögzíti a homlokzatot, hogy a színét is szerkesztheti. Egészen az utolsó részletig.

Az AR mód segítségével élőben láthatja meg, hogyan változik az épület a szeme előtt.  

Ez olyan, mint egy élő varázslat - csak éppen színekkel!

Baumit Life színek

Automatikus színjavaslatok

A Baumit Life gazdag kínálatú színpalettája a fakó és unalmas homlokzatoknak életet és egyéniséget ad. Hangulatos vagy éppen inspiráló légkört nyújt, karakteres megjelenésével hat az érzelmekre. Nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem kifejezi és meghatározza a legújabb trendeket.

Homlokzati színtervező alkalmazásunkban több mint 1000 szín közül választhat, mielőtt eldöntené, melyik a megfelelő.

És ami a legjobb, hogy alkalmazásunk megmutatja a megfelelő Baumit termékeket is.

Izgalmas új funkciók 

Applikációnk esetében is érdemes letölteni frissítéseket, amelyek izgalmas, új funkcióival még egyszerűbbé és változatosabbá teszik homlokzati terve szerkesztését és elkészítését.

Alkalmazás letöltése:

Letöltés

Letöltés